Redovisningsbyrå för nystartat företag

 Digital redovisningsbyrå i Stockholm 

Få en kostnadsfri offert inom 24H

AUKTORISERAD REDOVISNINGSBYRÅ

Få en kostnadsfri offert inom 24H

Att starta eget eller expandera är ofta ett av de största besluten man kan ta.

Men för att inte riskera att drabbas av oväntade problem eller oförutsedda händelser är det viktigt att vara noggrann och väga samtliga faktorer mot varandra. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa folk komma igång på rätt sätt samtidigt som vi säkerställer att de får det stöd och de förmåner de har rätt till. Kontakta oss för en enklare uppstartsupplevelse.

Kontakta oss för att ta ett stort steg mot en enklare företagarvardag

Enklare att starta eget

Att starta eget företag kan vara såväl spännande och utmanande som förvirrande. Och ofta är det många saker som man behöver ta ställning till. Inte minst när det kommer till vilken företagsform man väljer. I många fall så är nämligen skatte- och redovisningsfrågor nära sammanlänkade med huruvida man väljer enskild firma, aktiebolag eller någon annan utav de många tillgängliga varianterna av företagsformer.

Vi ser till att ni lever upp till de krav som råder och gör det enkelt för er att komma igång på rätt sätt. Genom att se till att allt ifrån registrering till den praktiska administrationen redan från början hanteras som den ska så blir det enklare för dig som företagare att fokusera på drift och framtida expansion. Med lång erfarenhet av att hjälpa såväl små som stora företag på vägen vet vi precis vad som krävs för framgång.

Säkerställ efterlevnad och tillväxt.

Vi hjälper er på vägen och ser till att ni kommer igång på bästa möjliga sätt. Det gör att ni inte behöver fastna i administrativa problemscenarion utan helhjärtat kan satsa på att driva och utöka företaget.

  • Registrera företag med den mest förmånliga företagsformen.
  • Ansök om f-skatt och momsregistrering utifrån behov.
  • Enklare bokföring och redovisning.

Vår erfarenhet täcker samtliga företagsrelaterade områden och vi gör det smidigt för er som vill slippa krångel och helt enkelt bara komma igång.

Egenföretagandet är på uppsving och allt fler väljer att starta eget.

Detta sker samtidigt som många befintliga företag väljer att expandera och utöka sin verksamhet. Allt detta väcker ofta frågor om vilken bolagsform som är rätt val såväl i nuläget som i framtiden, och vad det egentligen är som särskiljer ett val från ett annat. Vi hjälper er att komma igång på rätt sätt och ser till att ni väljer den mest fördelaktiga företagsformen och samtidigt lever upp till gällande krav och förväntningar.

Många funderar på att starta eget. Och anledningarna skiljer sig definitivt åt. För vissa handlar det om att realisera sina drömmer och ambitioner, medan andra ser ett tillfälle som skapar rätt förutsättningar för god omsättning. Första steget är däremot alltid att säkerställa att verksamheten vilar på en stabil grund. Istället för att på egen hand gå igenom processen att kontrollera samtliga förutsättningar så kan ni via oss få en enklare väg till framgång.

Digital bokföring