Kontakt

​​Safe Accounting AB – Vi prioriterar alla kunder

När ni väljer att kontakta oss så får ni en långsiktig samarbetspartner som prioriterar och värdesätter er framgång. Vi har mångårig erfarenhet av att samarbeta med såväl små som stora företag och har gjort det enklare för många verksamheter att förhålla sig till ekonomiska regelverk och ta bättre beslut.

Ett personligt och professionellt val

Även om vår grundfokus alltid har legat på att hjälpa verksamheter leva upp till formella krav gällande ekonomi och administration så är vi samtidigt väl medvetna om vikten av ett personligt bemötande. När ni väljer att kontakta oss så kommer ni därför i kontakt med konsulter som alltid har hela er företagsverksamhet i åtanke. Vår ambition är alltid att skapa bästa möjliga förutsättningar för er att lyckas.

Hittar ni inte vad ni letar efter?

I vårt standardutbud av tjänster hittar ni de mest efterfrågande redovisnings- och konsultationstjänsterna. Utöver dessa erbjuder vi individualiserad rådgivning och anpassade tjänster för att leva upp till faktiska förväntningar och enskilda företags efterfrågan. Därför kan ni alltid kontakta oss och få personanpassade erbjudanden. Det gör att vi kan leva upp till vitt skilda önskemål gällande även riktade och specifika ekonomirelaterade tjänster.

Kontakta vår kundtjänst eller vänd er till våra anställda

Vid allmänna frågor kan ni med fördel kontakta vår kundtjänst. Där får ni den information som krävs för att gå vidare. Men det går även bra att vända sig direkt till våra konsulter och anställda. Om ni tidigare har haft kontakt med oss eller behöver komma i kontakt med en särskild person så hittar ni all relevant kontaktinformation här.

safe accounting

Almänna företagsfrågor:
info@safeaccounting.se

Alla fakturor till oss skickas till:
faktura@safeaccounting.se

Frågor kring ekonomi:
ekonomi@safeaccounting.se

Marine Martirosyan

VD / Kundansvarig
073-544 06 07
ray@safeaccounting.se

Ray Martirosyan

Försäljningschef
073-99 33 713
ray@safeaccounting.se

Amina Bazi

Redovisningskonsult

amina@safeaccounting.se

Dung Lu

Redovisningskonsult

Dung@safeaccounting.se