Om oss

Vi främjar näringslivet

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag och enskilda näringsidkare att leva upp till både formella och praktiska krav. Med fokus på konkreta lösningar och funktionell konsultation så gör vi det enkelt för er att fokusera på det som ni gör bäst. Tack vare bred kompetens kan vi erbjuda både specialanpassad konsultation och allmän rådgivning.

Kontakta oss för att ta ett stort steg mot en enklare företagarvardag.

 Digital redovisningsbyrå i Stockholm 

Få en kostnadsfri offert inom 24H

AUKTORISERAD REDOVISNINGSBYRÅ

Få en kostnadsfri offert inom 24H

safeaccounting

En del av svenska företagarklimatet

I tider då allt fler väljer att starta eget och då befintliga företag expanderar i aldrig tidigare skådad takt är det viktigt att ha en stabil grund och bra utgångspunkt. Eftersom ekonomi, bokföring och efterlevnad av regulatoriska krav är en stor del av vad som bäddar för bra företagande.

När ni väljer oss så kommer ni i kontakt med en byrå som alltid fokuserar på engagemang och kundnöjdhet. Genom att prioritera samtliga kunder och med en strävan att överträffa förväntningarna ser vi till att alltid hålla hög nivå på service.
Behöver ni komma i kontakt med en redovisningsbyrå som inte bara är engagerad, utan även ger långsiktigt relevant hjälp med fokus på kundservice och bemötande så kommer vårt team att vara rätt val för er. Vår ambition är att tillgodose era behov och möta era förväntningar.

Därför är vi ett bra val

Vi är väl medvetna om att konkurrensen är hård inom samtliga branscher. Och detta gäller av naturliga skäl även vår egen. Därför vill vi säga något om varför vi kan vara ett bättre val för er som är i behov av ekonomisk rådgivning och konsultation.

  • Formell kompetens. Våra konsulter lever upp till de strikt formella kraven avseende utbildning och kunskap. Det gör att ni kan känna er trygga i vetskapen att våra tjänster vilar på en sund teoretisk grund och att de motsvarar de formellt reglerade lagstadgade kraven.

  • Praktisk erfarenhet. Våra medarbetare har de praktiska erfarenheter som krävs för att både förstå företagares vardag och tillhandahålla effektiv rådgivning. Därför ser vi till att främja er verksamhet på era egna och unika villkor.
  • Stort engagemang för såväl stora som små företag. Vi anser att vår egen framgång bör ställas i relation till huruvida våra kunder uppnår sina egna mål. Därför ser vi till att tillhandahålla tjänster som är både personliga och professionella.

  • Helhetsperspektiv. Numera råder det väldigt stora förväntningar på de flesta verksamheter. Vi är väl medvetna om att modernt företagande kräver lyhördhet, flexibilitet och även ett stort engagemang för normer, rekommendationer och lagstadgade krav. Därför tillämpar vi alltid ett helhetsperspektiv som innebär att vi både fokuserar på den affärsmässiga verkligheten och den administrativa biten.

Detta är bara några utav de punkter som vi anser gör oss till ett bra val. Vi rekommenderar att ni tar en titt på vårt tjänsteutbud för att se om de lever upp till era specifika behov och förväntningar. Är ni behov av särskild rådgivning eller konsultation så kan vi även individualisera våra tjänster utifrån er specifika situation.